Bell Link

Bell Link


 

Zvono zazvoni za neverovatnu igru koja vas očekuje. Isključujući veselje, bonuse i lepa iznenađenja, dolazi serija Bell Link sa svoja četiri nivoa džekpota. Osnovni Mini i Minor su samostalni, neprogresivni. Oni menjaju svoje fiksne vrednosti denominacijom. Svaki put kad se njihova ljubičasta ili plava zvona pojave u kolutovima specijalne bonus funkcije, razveseli će Vas  njihovo bogatstvo. A to se može dogoditi više puta, ako to kaže vaša sreća.


Unosni Major i Grand džekpotovi se dele i progresivno rastu u žaru igre. Kada se zeleno zvono zaljulja u kolutu, pobedili ste Majora. Pojavom tri svečana crvena zvona znaćete da ste zakucali najviši Grand. Zlatnici će zveckati u vašu čast i ovaj srećan trenutak može postati stvarnost u bilo kom trenutku dok ste u glavnoj igri ili u posebnoj bonus funkciji.

Bonus Bell Link sam po sebi je pravi doživljaj za igrače. Pokreće se kada se na ekranu pojavi 5 ili više zvona i daje 3 besplatna okretanja. Ovo je tek početak. Nastavljate da skupljate sve više i više zvona i svaki put kada resetuju brojač besplatnih okretaja na 3. Na kraju ćete se naći sa bogatom količinom kredita, sa punim ekranom zvona koja aktivira dodatni množilac, ili sa nivoom džekpota – a win-win situacija iz svakog ugla

Takođe imajte na umu još jedno veoma posebno zvono – Reels Boost. Ako ga uhvatite na svom glavnom kolutu igre u društvu sa 4 druga zvona, to će izazvati još lepih iznenađenja: bonus funkcija će se uvek otvarati u režimu od 20 pozicija na kolutu i igrači za više igrača će biti mnogo izdašniji.

Probudite svoja čula za igre. Vreme je za zabavu!

 

 

  IGRE:

Bell Link će odmah zapaliti vašu radoznalost. Uključuje najtoplije EGT naslove. Mnogi igrači su ih identifikovali kao najomiljenije zbog svoje sposobnosti da ubrzaju otkucaje srca i daju velikodušne dobitke, sada su se vratili u malo poboljšanoj verziji – poznatoj, ali svetlijoj i energičnijoj nego ikad. Ovog puta će ponuditi 4 apoena, a na njihovim kolutovima će se pojaviti raznobojna zvona iz serije Bell Link. Svaki od njih će biti nosilac pozitivnih emocija, doniranja kredita, besplatnih igara, multiplikatora profita, četiri nivoa džekpota... Bell Link 1 je gejmersko putovanje kojem će biti teško odoleti.

 

  KABINETI:

Bell Link je dostupan u kabinetima:

 

 

PANELI:

 

Panel Global Panel Rainbow