0
Vaša korpa je prazna

Bell Link

Bell Link

 


 

Zvono zazvoni za neverovatnu igru koja vas očekuje. Isključujući veselje, bonuse i lepa iznenađenja, dolazi serija Bell Link sa svoja četiri nivoa džekpota. Osnovni Mini i Minor su samostalni, neprogresivni. Oni menjaju svoje fiksne vrednosti denominacijom. Svaki put kad se njihova ljubičasta ili plava zvona pojave u kolutovima specijalne bonus funkcije, razveseli će Vas  njihovo bogatstvo. A to se može dogoditi više puta, ako to kaže vaša sreća.


Unosni glavni i veliki džekpot se dele i progresivno rastu sa žarkom igrom. Kada se zeleno zvono zanjiše u položaju koluta, vi ste osvojili majora. Pogled na tri praznična crvena zvona znači da ste zakucali najviši Grand. Zlatnici će vam zveckati u čast i ovaj srećan trenutak može postati stvarnost bilo kada dok ste u glavnoj igri ili u posebnoj bonus funkciji.

Sam bonus Bell Link je prava stvar za igrače. Pokreće se kada se na ekranu pojavi 5 ili više zvona i daje 3 besplatna okretanja. Ovo je samo početak. Stalno sakupljate sve više i više zvona i svaki put kada resetuju brojač besplatnih okretaja na 3. Na kraju se nađete sa bogatom količinom kredita, sa punim ekranom zvona koji aktivira dodatni multiplikator ili sa nivoom džekpota - win-win situacija iz svakog ugla.

Takođe budite svesni još jednog vrlo posebnog zvona - Reels Boost. Ako ga uhvatite na svojim glavnim kolutima za igru u društvu 4 druga zvona, izazvaće još lepih iznenađenja: bonus funkcija će se uvek otvoriti u režimu od 20 položaja kolutova i multiplajeri će biti mnogo izdašniji.

Probudite svoja igračka čula. Vreme je za zabavu!

 

KABINETI:

 

- G 50/50 C VIP

- G 55 J1 VIP

- G 50 J1 St

- G 50 J1 Up

- G 50 J2 St

- G 50 J2 Up

- G 50 C St

- G 50 C Up

- G 55 C VIP

 

PANELI:

 

- PANEL RAINBOW - 42"

- PANEL RAINBOW - 32"

- PANEL GENERAL - VELIKI

- PANEL GENERAL - MALI