O nama

 

Osnovano 2002. godine sa sedištem u Bugarskoj, privredno društvo Euro Games Technology (EGT) vrši aktivnosti koje se odnose na razvoj, proizvodnju i distribuciju raznovrsnog asortimana proizvoda za igranje.

Godine 2014, EGT Srbija je osnovano i brzo je postalo najbrže rastuće društvo u industriji igara Republike Srbije. Visok kvalitet proizvoda, ozbiljnost sa kojom pristupaju svakoj saradnji i operativna izvrsnost su tek neki od kriterijuma koji su pomogli EGT Srbija da razvije brz i pouzdan tržišni udeo.

EGT Srbija je važan akter u industriji igara na sreću na teritoriji Republike Srbije, sa proizvodima čija referentna tačka je KVALITET.

Uspeh i širina dostignuća koja je kompanija EGT Srbija postigla nas izdvaja kao perjanicu EGT-a na teritoriji Republike Srbije. Mi smo potpuno integrisano privredno društvo čija primarna misija je da naše proizvode učinimo dostupnim širokom spektru operatera i da našim poslovnim partnerima obezbedimo prilike za rast, kao i da im omogućimo da obezbede najsavršenije gostujuće iskustvo za njihove igrače. 

 

Konceptualno raznovrsni ugovori o prodaji i iznajmljivanju zasnivaju se na prisustvu društva u značajnom broju slot klubova i sportskih kladionica na teritoriji Srbije.

Danas širok spektar EGT proizvoda radi u više od 75 zemalja u Evropi, Aziji, Južnoj i Srednjoj Americi i Africi.

Portfolio proizvoda uključuje video slot igre, slot mašine, jackpot sisteme, elektronski rulet, poluelektronske stolove za Blackjack, mobilne uređaje za igru i širok spektar dodatne opreme za igranje igara na sreću kao i mobilne platforme za igru – sve u strogoj saglasnosti sa srpskim tehničkim i zakonodavnim uslovima.

Karakteristika koja izdvaja sve EGT proizvode je konstantno visok kvalitet, ukombinovan sa ustanovljenom pouzdanošću i konkurentnim cenama. 

 

Na osnovu izveštaja od vodećih priređivača za igre na sreću, performanse naših proizvoda pokazuju izvanredno visoke nivoe. Naš glavni cilj je da nastavimo sa isporukom proizvoda i rešenja visokog kvaliteta našim cenjenim klijentima.

Tehnička dostignuća EGT-a se predstavljaju na godišnjem nivou na najprestižnijim međunarodnim sajmovima industrije igara na sreću.

Sa širokim spektrom proizvoda koji se koriste širom sveta, tehnička dostignuća EGT-a se predstavljaju svake godine na najprestižnijim međunarodnim sajmovima industrije igara na sreću.

Kao članica organizacije Gaming Standards Association (GSA), EGT pokazuje svoju težnju ka razvoju, promovisanju i primeni otvorenih standarda za komunikaciju u industriji igara na sreću.

Kompanija EGT Srbija teži ka tome da postane aktivan član zajednice i da bude usaglašena sa uspostavljenim dobrim tradicijama i praksama unutrašnjih i međunarodnih poslovnih odnosa.

EGT Srbija je zakonski ekskluzivni distributer portfolija proizvoda i usluga kompanije Euro Games Technology. Mi ne možemo da budemo odgovorni za proizvode ili usluge koje su plasirane na tržište i koje pribavite od trećih lica koja nisu ovlašćeni distributeri EGT-a.

 

Čuvajte se ovakvih situacija i odmah ih prijavite nama.