24.09.2021. - EGT nastavlja svoj rad u pozitivnoj atmosferi nakon Expo Kongresa održanog  u Andaluziji vezanog za igre na sreću

24.09.2021. - EGT nastavlja svoj rad u pozitivnoj atmosferi nakon Expo Kongresa održanog u Andaluziji vezanog za igre na sreću

Nakon što se naša kompanija prvi put pojavila na izložbi u Andaluziji, čini se da je EGT imala izuzetno uspešnu izložbu,uz izveštaje koji ukazuju na brojne sklopljene poslove, a naša kompanija je izrazila nade i planove za budućnost i za funkcionisanje na samom tržištu. Naš španski podružnik oseća se prilično samouvereno i obećava da će ostvariti mnogo bolji učinak u regionu.

 

„Povratne informacije, koje smo dobili dolaze od najvećih ali i od manjih operatera, učinile su da smo uzbuđeni I zadovoljni našim učešćem i utiskom ostavljenim na ovom mestu “, kaže Kristian Kostovski, direktor EGT Španija. „Već imamo potvrđene instalacije za treći kvartal 2021 godine, kao i za prvi kvartal 2022 godine, širom Španije - podrazumevajući Kataloniju, Astoriju, Madrid i, naravno, Andaluziju“, dodaje on, „takođe smo imali priliku da obnovimo kontakt sa našim starim saradnicima nakon dužeg vremena“.

 

Kompanija je uspela da izloži mnoge proizvode iz svog kataloga, neke ekskluzivno postavljene za ovaj region, uključujući čak i obećani novi G 32-32 VIP. „Andaluzija i Španija u celini su tržište od velikog strateškog značaja i osećamo da će se naše globalno prisustvo proširiti inovacijama i iskustvom igrača koje im ovde nudimo“, rezimira Kostovski.