22.07.2022. - EGT i Global Starnet ostvarili su još jednu uspešnu instalaciju na italijanskom VLT tržištu

22.07.2022. - EGT i Global Starnet ostvarili su još jednu uspešnu instalaciju na italijanskom VLT tržištu

EGT je u partnerstvu sa svojim distributerom za italijansko VLT tržište Global Starnet učvrstio svoju poziciju jednog od najuspešnijih dobavljača igara na lokalnom nivou, nakon što je nedavno napravio veliku instalaciju od 170 slot mašina P-27/27 St Slim VLT-a modela. Ovi proizvodi nude vrhunske naslove iz portfelja bugarskog proizvođača i igrači mogu uživati u njima u brojnim kockarnicama u mnogim gradovima širom zemlje.

„Veoma sam uzbuđena zbog ove instalacije, koja je među našim najvećim uspesima od pandemije, i želim da se posebno zahvalim našem dugogodišnjem partneru Global Starnet-u što nam je pomogao da to ostvarimo“, rekla je Zornitsa Boncheva, regionalni menadžer za Italiju u EGT-u. „Povratne informacije koje smo dobili od menadžera objekata za igre na sreću u vezi sa performansama naših proizvoda su veoma dobre. Prema njihovim rečima, njihovi kupci su fascinirani praktičnošću i izgledom slot mašina, kao i zanosnim igrama, među kojima se ističu Rise of Ra, Burning Hot, Burning Hot Coins. Burning Hot Coins ima potpuno nov i inovativan matematički model i već je omiljen među igračima.

Gospođa Boncheva je dodala da će uskoro biti izvršena još jedna isporuka 200 P-27/27 St Slim VLT mašine. Takođe je otkrila da je još novih igara visokog potencijala u pripremi i da će u bliskoj budućnosti biti dostupne italijanskoj igračkoj publici.