20.09.2022. - EGT-ovi B2 Saloon proizvodi biće izloženi na Expo Congreso Andaluz sobre el Juego

20.09.2022. - EGT-ovi B2 Saloon proizvodi biće izloženi na Expo Congreso Andaluz sobre el Juego

EGT će učestvovati na Expo Congreso Andaluz sobre el Juego 2022, koji ove godine slavi svoju 10-tu godišnjicu održavanja. Bugarski proizvođač će na štandu 14 predstaviti najnovije B2 Saloon proizvode iz svog portfelja.

G 27-27 St i G 32-32 VIP slot mašine će odmah privući pažnju posetilaca, ističući se HD displejima bez okvira i brojnim ergonomskim karakteristikama, obezbeđujući maksimalnu udobnost tokom igre. Igrači koji će isprobati VIP model takođe će uživati u prilici da u potpunosti kontrolišu svoje iskustvo igranja zahvaljujući multimedijalnoj stolici koja dolazi uz mašinu. Mix igara koje su specijalno razvijene za špansko B2 Saloon tržište Red Collection Saloon mix, koje sadrži 12 najpoželjnijih naslova EGT-a među kojima su 20 Super Hot, Amazons' Battle i Emperor's Dream, biće dostupne gostima na štandu takođe. Četvorostepeni džekpot Bell Link će takođe biti spreman da ponudi više opcija za velike dobitke otkrivajući svet igara Bell Link 1 multiigre.

„Expo Congreso Andaluz sobre el Juego je važna izložba za nas, jer nam pruža priliku da pokažemo naše nove razvoje visokog potencijala svim zainteresovanim stranama – operaterima, igračima i stručnjacima u industriji igara“, rekla je Nadia Popova, potpredsednica prodaje i marketinga u EGT-u. „Verujem da slot mašine i igre koje smo odabrali za ovogodišnje izdanje manifestacije savršeno odgovaraju zahtevima domaće publike i da će brzo postati njihovi favoriti.