18.11.2019. - EGT predstavlja nove tehnološke horizonte na BEGE Expo 2019

18.11.2019. - EGT predstavlja nove tehnološke horizonte na BEGE Expo 2019

Ovogodišnje učešće Euro Games Technology na događaju BEGE Expo će proći u znaku potpuno nove General slot serije kabineta i igara. 20. i 21. Novembra će biti među glavnim stavkama na štandu 4.1 bugarskog proizvođača, zajedno sa najnovijim članovima EGT-ove porodice džekpot sistema, novim proizvodima njihovih filijala EGT Multiplayer i EGT Interactive, i sa Spider sistemom za upravljanje kazinima, koji u poslednje vreme stiče sve veću popularnost.


„Očekujemo dosta kupaca iz Grčke, sa Kipra, iz Bugarske i drugih evropskih zemalja“, prokomentarisala je Biserka Draganova, menadžer prodaje za Balkan. „Interesovanje za našu liniju General proizvoda je znatno poraslo i trenutno imamo duplo više porudžbina nego što smo imali za Premier slot kabinete. Većina vodećih operatera u Bugarskoj, kao što su Efbet, Winbet, Magic Coin i Sesame već imaju „G“ kabinete u njihovim objektima za igre na sreću. Velika potražnja vlada za modelima G 32-32 VIP i G 27-32 St, a prati ih G55C VIP, za koji se očekuje da uskoro uđe u masovnu proizvodnju. Naši klijenti sa Balkana takođe se raduju što će dobiti mikseve igara na sreću koji prate General slot seriju iz koje je Purple Power već potvrđen.“

Svi „G“ kabineti će biti predstavljeni na događaju, magnetno privlačni sa njihovim HD monitorima bez okvira, konturama osvetljenim LED svetlima, ergonomskim i modernim dizajnom i visoko rangiranom Exciter III platformom. VIP modeli takođe nude najviše nivoe zabave i udobnosti sa njihovim velikim, privlačnim monitorima, tastaturama zgodnim za korišćenje sa ekranima osetljivim na dodir i najsavremenijim stolicama. Miksevi igara Gold Collection HD, Red General, Fruits General, Purple Power i Fruits Power HD će se pobrinuti za nezaboravno igračko iskustvo igrača sa beskrajnim izborom naslova i tema.

Nekoliko novorazvijenih džekpot sistema EGT-a će zadovoljiti zahteve najzahtevnijih klijenata. Amazonke iz Amazons’ Battle Grand očekuju igrače, nestrpljive da pronađu bogatstva sakrivena u mitološkim grčkim zemljama. Ancient Spin i Sands Princess su progresivni džekpot sistemi sa 4 i 5 nivoa koji će goste povesti u Stari Egipat kroz njihove priče koje osvajaju. Tref, karo, srce i pik su glavni likovi progresivne Jackpot Cards misterije, koja pruža priliku za veliki dobitak dok uživate u omiljenoj igri i visokokvalitetnoj grafici na najnovijim EGT-ovim LED znakovima za džekpot.

EGT Multiplayer će takođe igrati na najbolje u njihovom portfoliju da bi privukli posetioce. Gejming terminali sledeće generacije S-Line Series donose HD monitore osetljive na dodir, video prenos uživo na ekranima, podrška za više igara i više jezika.
S32 55 podiže lestvicu još više sa svojim 55-inčnim drugim vertikalnim monitorom ultra visoke definicije.

Najnoviji proizvodi iz EGT Interactive će isto tako izazvati radoznalost, naročito upečatljiva bonus igra Egypt Quest. S obzirom da je jedna od EGT-ovih najuspešnijih igara u zemlji, već je poznata ljubiteljima, ali je drugačija jer je prilagođena za najzahvalnije iGaming iskustvo. Visok procenat poseta i zadržavanja na igricama, jednostavan interfejs prilagođen korisnicima, dva nivoa dobitaka su samo neke od prednosti kojima korisnici treba da se raduju, kao i šest osveženih igara u miksu Egypt Quest– Rise of Ra, Burning Hot, 20 Super Hot, Halloween, Circus Brilliant i Egypt Sky.


Spider CMS će dobrodošlicu posetiocima poželeti preko svojih raznovrsnih modula i prilagodljivih opcija, unapređujući efikasnost upravljanja svakog kazina, dok sistem globalnog rešenja VLT obezbeđuje povezivanje neograničenog broja lokacija na centralni server, dodajući više uzbuđenja igri.

„Bez obzira na sve veći broj novih proizvoda koji se takmiče na tržištu, EGT-ovi proizvodi su među najpoželjnijim u regionu“, zaključila je gđa. Draganova. „Unapred se radujemo još uspešnijoj 2020. godini, imajući na umu obilje novih modela koji će se pojaviti sledeće godine, a neki od njih se već mogu videti na našoj internet stranici.“