0
Vaša korpa je prazna
18.04.2022. - EGT će demonstrirati poseban izbor inovativnih gejming rešenja na NIGA Indian Gaming 2022

18.04.2022. - EGT će demonstrirati poseban izbor inovativnih gejming rešenja na NIGA Indian Gaming 2022

Euro Games Technology i njen partner za USA Reel Games Inc. spremni su da impresioniraju posetioce koji će posetiti NIGA Indian Gaming 2022 Tradeshow & Convention, koji će se održati 19-22. aprila u Anahajmu. Bugarski proizvođač prikazaće širok izbor već dokazanih vrhunskih izvođača i inovativne nove slot i multiplayer proizvode koje je razvio i uvrstio u svoj portfolio.

 

Slot modeli koji će biti izloženi su kabineti najnovije General serije G 50 J2 St, G 50 V St, G 50 C St i G 55 C VIP. Opremljeni savremenim dizajnom bez okvira, brojnim ergonomskim karakteristikama i napajanjem Exciter III i najnovijom Exciter IV platformom, ove mašine će svojim izgledom i bogatom raznovrsnošću opcija zabave koje nude privući pažnju vlasnika gejming establišmenta. Pored toga, G 55 C VIP je opremljen udobnom multimedijalnom stolicom, uključujući opcije za upravljanje jačinom zvuka i glavne funkcije igre, što omogućava igračima da u potpunosti kontrolišu svoje gejming putovanje, prilagođavajući ga sebi baš onako kako žele.

 

Najnoviji članovi EGT-ove porodice džekpotova takođe će pokazati svoj ogroman potencijal lokalnoj publici. High Cash, 2 Happy Hits i Cai Fu Tian Jiang su specijalno stvoreni za američko tržište i otkrivaju zadivljujući svet heroja, zabavnih avantura i velikih dobitaka kroz svoje fantastične singl igre.

 

Posetioci EGT-ovog štanda na NIGA konvenciji takođe će moći da vide nekoliko multiplayer proizvoda. Među njima će biti i dobro poznati fleksibilni terminal S-32, sa full HD multi-stream video zapisom i sa omogućenim raznovrsnim opcijama podešavanja kroz specijalno dizajnirane module konekcija, kao i automatizovani rulet centar, dostupan i sa evropskim (jedinstvenom nulom) i američkim (duplim nultim) rulet točkom koji omogućava da ćak i do 250 plej-stanica bude povezano sa njim.

 

"Srećan sam što ćemo učestvovati u ovogodišnjoj konvenciji NIGA i verujem da će proizvodi koje ćemo prikazati zadobiti veliko interesovanje Indijskih kazino operatera i igrača", prokomentarisao je Šon Smit, predsednik kompanije Reel Games Inc. On je dodao: "Imamo sjajne dugoročne odnose sa plemenskim kazinima i svakodnevno gradimo nova partnerstva. Nema sumnje da će naši kupci uživati u prikazanoj liniji i izuzetno smo fokusirani na proizvodnju uzbudljivog gejming sadržaja za igrače kako danas tako i u godinama koje dolaze."