0
Vaša korpa je prazna
16.07.2021. - EGT-ov sistem za upravljanje kazinima Spider počinje sa radom u Monte kazinima u Republici Bugarskoj

16.07.2021. - EGT-ov sistem za upravljanje kazinima Spider počinje sa radom u Monte kazinima u Republici Bugarskoj

Svi osnovni moduli instalirani su u kazinima Monte nakon postignutog novog dogovora sa EGT-om o primeni njegovog sistema Spider koji pruža podršku pri upravljanju kazinima.


Saopštenje za javnost.- Najnoviji luksuzni brend kazina u Republici Bugarskoj - Monte – oslonila se na EGT zarad pružanja vrhunskog igračkog iskustva, kao i najpouzdanijeg i najefikasnijeg sistema za upravljanje kazinima.


EGT-ov sistem za upravljanje kazinima Spider je fleksibilno, modularno rešenje koje pruža kompletnu kombinaciju za lako i fleksibilno upravljanje celokupnim funkcijama kazina i samih igara. Njegov dobro razvijen skup funkcionalnosti postavlja priređivača igara korak ispred konkurencije, pojednostavljuje njihove poslovne procese i povećava efikasnost. Mogućnosti Spider CMS-a su u skaldu sa računovodstvom, bezbednošću, džekpotovima, trezorom, sistemom zamene novca za žetone, TITO-om, mogućnostima plaćanja bez gotovine, praćenjem igrača, bonusima i upravljanjem žive igre.


Svi osnovni moduli su instalirani u kazinima Monte, a nedavno je modul za upravljanje žive igre počeo da radi, povezujući blackjack, rulet i poker stolove, omogućavajući kompletno upravljanje igračima, praćenje opklada i kupovinu vremena uživo.


„Izuzetno smo srećni što smo partneri kompanije Monte u Sofiji i Burgasu i nudimo im kompletna rešenja za vođenje najsavremenijih mogućih kompanija za igre na sreću“, kaže Peter Spasov, šef odeljenja za sisteme upravljanja kazinom u kompaniji Euro Game Technology.


„Spider Sistem je napravljen tako da odgovara svim zakonodavnim standardima u Republici Bugarskoj, uključujući sve izveštaje, koji se mogu direktno štampati iz sistema u potrebnim vladinim formatima. Ovo je velika prednost za bugarske operatere i rado ćemo ponuditi pouzdano rešenje koje će biti orjentisano na detalje celokupnog poslovanja, koje pomaže u optimizaciji svih radnih procesa “, nastavio je Spasov.


Kazina Monte su jedan od najnovijih lanaca kazina u Republici Bugarskoj i brzo postaju jedni od najpopularnijih zabavnih destinacija od svog otvaranja.


„Oduševljeni smo EGT-ovom instalacijom sistema Spider i modulom za živu igru. Sistem nam pruža veću fleksibilnost u našem svakodnevnom radu, omogućavajući nam da ponudimo još bolje iskustvo našim igračima “, izjavio je Vladimir Temnialov, generalni direktor kazina u Monte Casinu.