16.01.2020. - Tehnološki napredne igre EGT proizvoda na ICE 2020

16.01.2020. - Tehnološki napredne igre EGT proizvoda na ICE 2020

Opet deluje da će ICE London 2020 biti ključni događaj za EGT. Kompanija je svoj štand br. S4-300 od 1.200 m² dizajnirala kao glavnu scenu za svoje najznačajnije nove proizvode za koje se očekuje da ispune velika očekivanja u pogledu dizajna, tehnologije i performansi igara.


EGT-ova moderna linija slot uređaja General je sada proširena sa sedam dodatnih modela, jačajući izglede da postane prvi izbor za operatere i igrače. Novi G50 C Up i St, G50 J1 Up i St i G50 J2 Up i St donose 50-inčne HD monitore bez okvira, sve sa različito zakrivljenim ekranima, izdvajajući EGT kao jednog od proizvođača sa najraznovrsnijim portfoliom u oblasti. Modeli se oslanjaju na dokazanu Exciter III platformu, ističu se svojim prefinjenim dizajnom i kvalitetom slike, imaju zgodnu, veliku tastaturu sa ekranom osetljivim na dodir, ugrađenim USB portom za brzo punjenje i lako se servisiraju. Ističu se i u raznovrsnosti igara sa General HD multi-igrama Red, Green i Fruits i Power HD miksevima Green, Purple i Fruits.
G55 J1 VIP
je u vrhu asortimana sa svojim prostranim zakrivljenim displejem od 55 inča. Kao i G 55 C VIP, prikazan na ovom događaju prošle godine, model je uparen sa elegantnom, podesivom stolicom – što je prednost koju igrači izuzetno cene.

Nekoliko pojedinačnih igara, propraćenih General porodicom slot igara, takođe će privući pažnju na sebe. Fiery Horn će igrače naterati da izađu iz njihove zone komfora i da se otisnu u divljinu afričke savane. Zebre, slonovi, žirafe, bizoni i lavovi su deo avanture, kao i zlatna šansa za veliki dobitak. Zaključan je vatrenim rogom nosoroga – amajlijom za dostizanje samostalnih nivoa za mystery džekpot Grand i Major. Igra se sastoji od 243 Reel Ways Pay ali kako zalazite duboko u savanu, može da se uveća do neverovatnih 4608 Reel Ways Pay. Šesti dodatni točak daje besplatne igre, ponovno okretanje (respin) i množenje dobitka u igri.

Amazons’ Battle Grand upoznaje igrače sa kćerkama Aresa i Harmonije u potrazi za bogatstvom zemalja antičke Grčke. Svaki put kada se Amazonke pojave na ekranu, javiće se i neverovatni dobici. Igra dozvoljava od 7 do 90 besplatnih okretanja a taj bonus se uvek igra na 90 linija. Pored toga, igra sadrži i Grand i Major samostalne nivoe mystery džekpota, koji se mogu osvojiti sa bilo kojim ulogom u bilo kom trenutku.

Dragons’ Realm otvara vrata u daleku zemlju gde princeza ima moć da ukroti četiri moćna zmaja. Oni vladaju zemljom, vodom, vazduhom i vatrom, ali oni su i ključ za 4 džekpot nivoa – Mini, Minor, Major i Grand. Priča se razvija sa 5 kolutova, 4 položaja, 40 fiksnih linija, predivnom grafikom i brojnim iznenađenjima.

Princess Cash je priča o četiri prelepe plemkinje – princeze Azije. Svaka je ovladala umetnošću da bi zadovoljila želju za dobrom srećom, što vodi do džekpota od 4 nivoa. 5 rulet-točkova igara, 4 položaja i 40 fiksnih linija pokazuju put do izuzetnog iskustva, naročito kada se jedna od plemkinja pojavi na čitavom ekranu ili kada se aktivira bonus za kupljenje.

Novi džekpotovi će uskoro da naprečac osvoje srca publike na ICE London događaju. Najnoviji proizvod iz EGT-a je mystery progresivni džekpot sa 4 nivoa koji može da donese još uzbuđenja multi-igrama General, Power i Collection. Put do njihovog bogatstva je bonus igra koja se aktivira nasumično i vodi do polja gde treba pokupiti 12 sjajnih, zlatnih novčića. Otkrivanje glave novčića i uparivanje tri para iste vrste garantuje srećan kraj. Džekpot može da se jednako smesti u General i Premier slot aparate.

Progresivni džekpot sa 5 nivoa, Sands Princess, sada ima nove igre u svom miksu, a naširoko favorizovana igra sa azijskom temom, Dragon’s Turn, će se upariti sa najnovijim aparatom G 50 C Up – moćni zmaj deluje stvarno na 50-inčnom zakrivljenom displeju. Čini se da nema kraja dobrim vestima iz EGT-a – na događaju će se pojaviti i novi Jackpot Cards džekpot, predstavljen sa nekim General aparatima, koji na vrhu ima impresivne LED znake kompanije. Ovaj proizvod je sada dostupan i u Premier liniji slot aparata i u Rainbow džekpot panelu, i povezuje slot igre i rulet igre EGT-a u zajedničku trku za dobitkom.

U posebnom AWP prostoru štanda, fokus će biti na proizvodima namenjenim španskom B2 tržištu –P-24/24 AWP Up aparat sa Orange Collection Saloon sa 24 igrice i automatizovanim ruletom sa 6 igračkih stanica, svaka sa 27-inčnim širokim LCD-TFT monitorom osetljivim na dodir. Goste iz Holandije će dočekati P-27/27 AWP St, kućište miksa Orange Collection sa 12 naslova, a posetioci iz Rumunije će moći da testiraju P-27/27 St Slim slot model sa Fruits Collection AWP od 48 različitih igara.

VLT tim EGT-a se ponosi njihovim najnovijim miksom Multicolor Collection jer on omogućava operateru da promeni boju glavne teme ekrana odabrane igre, da odabere naslove koji učestvuju u multi-igri i da rasporedi njihove pozicije na ekranu – karakteristike koje ovaj proizvod prilagođavaju širokom spektru ukusa i zahteva.

Spider CMS divizija je održala svoje obećanje da će dodatno unaprediti njihov softver za upravljanje kazinom, dodajući vrednost za njihove klijente. Nedavno objavljeni TITO, Cashless, Bonusing i Player Tracking moduli su neprocenjivi pomoćnici u upravljanju igračkim salama, povećavajući tako i ukupno zadovoljstvo njihovih igrača.

ICE London 2020 će prvenstveno biti događaj pun premijera proizvoda za EGT, kao i za njihove podružnice - EGT Multiplayer i EGT Interactive, koji će podeliti isti prikaz, predstavljajući brojna nova multiplayer i iGaming rešenja. Svi posetioci će biti zadovoljni da vide da EGT-ova porodica ima mnoge i različite načine da učine da se njihovi projekti sa igrama na sreću realizuju sa lakoćom i zadovoljstvom.