13.07.2022. - EGT predstavlja prve instalacije svog novog modela G 50-50 C VIP

13.07.2022. - EGT predstavlja prve instalacije svog novog modela G 50-50 C VIP

Posetioci 12 kazina sa brendovima Color Bet i Circle Gaming Club u Šumenu, Slivenu i Varni u Bugarskoj su prvi igrači koji su imali prilike da isprobaju i uživaju u jednom od novih modela EGT-a sa velikim potencijalom od kog se očekuje mnogo: G 50-50 C VIP. 39 instaliranih slot mašina je isporučeno sa zadivljujućim naslovima Green General HD multigame miksa.

„Naši kupci su veoma impresionirani luksuznim izgledom i velikom udobnošću novih EGT slot mašina“, rekla je Anelija Mihajlova, vlasnica kazina. „Novi VIP kabinet brzo je postao popularan među našim gostima zahvaljujući atraktivnom dizajnu sa dva HD displeja bez okvira od 50 inča, mnogim ergonomskim karakteristikama i na kraju, ali ne i najmanje važnoj, udobnoj multimedijalnoj stolici, koja čini da igrači imaju iskustvo pravog VIP tretmana. Takođe su veoma dobro reagovali na Green General HD multigame, jer u njemu nalaze svoje dobro poznate omiljene igre, kao i nove i zanimljive naslove kao što su Forest Whisper, The Great Exploit i Tropical Beauties, koji će se takođe svrstati među najpoželjnije naslove i u našim igraonicama.”

Biserka Draganova, menadžer prodaje za Balkan u EGT-u, takođe je iznela svoje mišljenje o instalaciji: „Mi smo već dugi niz godina glavni dobavljači igara Color Bet i Circle Gaming Club i zaista sam srećna što su oni prvi u svetu dobili mogućnost da testiraju našu G 50-50 C VIP slot mašinu.”

Ona je dodala da su dosadašnji rezultati bili odlični i da očekuje mnogo novih instalacija u bliskoj budućnosti kako u Bugarskoj tako i širom sveta.