12.11.2020. - Nova odobrenja za kolekcije igara u EGT Srbija: Fruits Power HD, Purple Power HD i Red General HD

12.11.2020. - Nova odobrenja za kolekcije igara u EGT Srbija: Fruits Power HD, Purple Power HD i Red General HD

Fruits Power HD, predstavlja najnoviju kombinaciju igara sa voćnom temom iz portfolija EGT-a, i deo je velike kolekcije Power Series, stvorene posebno za novu i revolucionarnu generaciju automata General Series. Takav je i Purple Power HD: savršena kombinacija sa elegantnim slot mašinama General Series koji imaju Full HD monitore, laku navigaciju kroz tastature sa dinamičkim ekranom osetljivim na dodir i visoke performanse platforme Exciter III.


Sada Fruits Power HD i Purple Power HD imaju odobrenje za Srbiju, što znači da su dostupni za kupovinu i zamenu. Svaki od 56 naslova koje su najstrastveniji igrači prepoznali i koje vole, nudi neverovatnu zabavu na uređajima General Series visokih performansi.


Kolekcija igara Power Series, koja uključuje Fruits Power HD i Purple Power HD, kolekciju Green Power HD, moćna je kompilacija najboljih EGT i EGT Multiplayer naslova - brojnih i raznolikih igara na slotu i ruletu, Blackjack-u, Baccarat-u i Keno.


Odobrenjima koja su već tu dodato je i ono za Red General HD - kompilacija 50 najpopularnijih EGT naslova, podržanih moćnom platformom Exciter III. Igrač ima priliku da bira jednu od više denominacija na ekranu izabrane igre, koristeći jednostavnu i laku navigaciju.


Za detalje o konverzijama kontaktirajte službu prodaje ovde ili putem e-mail adrese sales-serbia@egt-bg.com