12.11.2019. - General Serija slot aparata stiže u Buenos Aires za SAGSE 2019

12.11.2019. - General Serija slot aparata stiže u Buenos Aires za SAGSE 2019

Najnovija generacija slot aparata iz kompanije EGT – General kabineti, doživeće svoj debi u Argentini na štandu kompanije br. 312 tokom SAGSE Buenos Aires događaja koji se održava od 22.-24. novembra u „Costa Salguero“ centru. Posetioci će moći da uživaju u njihovim HD ekranima, da testiraju njihove atraktivne tastature osetljive na dodir, da osete duh savremenih tehnologija i ergonomiju kojom odiše njihov elegantan i moderan dizajn, da se razonode različitim miksevima multi-igara, kao što su Red and Fruits General i Gold Collection HD, koje privlače pažnju grafikom najvećeg kvaliteta u igrama.

 

Modeli G 27-27 St i Up iz nove serije imaju dva 27-inčna ekrana i naslednici su modela P-27/27 St Slim koji je postao tradicionalan izbor za većinu operatera iz Latinske Amerike, dok nema nikakve analogije između G 32-32 VIP i portfolija EGT-ovih proizvoda, jer je kreiran posebno da garantuje VIP iskustvo pri igranju sa uključenom podesivom, udobnom i multimedijalnom stolicom, koja je opet zadržala kompaktne dimenzije. Svi „G“ kabineti će biti povezani na progresivni džekpot sistem sa 4 nivoa, Jackpot Cards, a svaki nivo je prikazan kao boja karata, nudeći neograničenu zabavu i uzbuđenje velikih dobitaka za igrače.


Premier slot modeli P-24/24 Up, P-27/27 St Slim, P-27/32 H St i P-42V St Curved će biti opremljeni sa nekoliko dodatnih Collection multiigara – Orange, Red, Purple, Green, Fruits 2 i Union, raznolikost igara koja zadovoljava širok spektar preferencija igrača. Kabineti će se udružiti i sa brojnim džekpotovima –Dragon’s Turn i Cai Shen Kingdom sa azijskom temom (progresivni džekpotovi od 4 i 5 nivoa), čiji osnovni tokeni sreće su moćni zmaj i bog izobilja.

Nedavno lansirani progresivni džekpot sistemi Sands Princess i Ancient Spin su opremljeni dinamičnim pričama o drevnom Egiptu, gde igračima predstavljaju faraone, kraljice, princeze i bogove i pred njihove noge stavljaju beskonačna bogatstva. Premium Link džekpot nudi fleksibilne i ujedinjuje sve različite EGT igrice sa onima drugih proizvođača.

EGT Multiplayer će se kladiti na svoj S-Line S32 model za ovaj događaj – mašinu koja je najpoželjnija na globalnom nivou. Njen glavni 32-inčni full HD monitor sa ekranom osetljivim na dodir služi za navigaciju kroz interfejs multi-igara sa raznovrsnim izborom slot i igara za više igrača (rulet, bakarat, blekdžek, poker, bingo, itd.). Terminal ima elokventan dizajnerski stil i može da poveže do šest točkova za rulet – automatizovane, uživo i virtuelne, i podržava i evropske i američke standarde.

EGT Interactive će kompletirati postavku, pokrivajući nišu internet igara sa svojim beskonačnim nizom naslova, online platformu koju preferira baza korisnika koja neprestano raste i želju za upoznavanjem sa novim ljubiteljima.

EGT i njene kćerke kompanije se unapred raduju očaravajućem i divnom SAGSE događaju u Buenos Airesu.