0
Vaša korpa je prazna
10.05.2022. - EGT Meksiko i Big Bola Group: Partnerstvo obeleženo uspehom

10.05.2022. - EGT Meksiko i Big Bola Group: Partnerstvo obeleženo uspehom

EGT-ov četvrti salon u prostoriji Big Bola Group u Meksiku je već postao sastavni i značajan deo ponude našeg partnera. Big Bola Atizapan kazino u Meksiko Sitiju sada ima poseban prostor opremljen samo EGT mašinama i igrama.


Njihovi gosti će moći da uživaju u visokopotencijalnim G 32-32 VIP i G 50 J2 St slot modelima iz serije General, kao i u vrhunskim performansama Premier serije P 27/27 St Slim i Super Premier. Slot kabineti su opremljeni igricama multigames serije Collection, Ladi’s Cards džekpot sistemom, kao i High Cash, jednim od najnovijih džekpot rešenja EGT-a, kreiranim specijalno za američko tržište. Nekoliko S-Line terminala koji su povezani na rulet i isporučeni sa King 3 i King 4 multigames i Jackpot karticama upotpunjuju izbor.


„Radimo sa Big Bola Group već 5 godina i veoma smo srećni što su još jednom odlučili da nam veruju i otvore još jedan salon sa našim proizvodima u jednoj od svojih hala za igre“, rekla je Pamela Gutijerez, direktorka prodaje EGT Meksiko. „Ovu inicijativu smo započeli sa njima 2020. godine. Uprkos svim poteškoćama koje smo imali zbog ograničenja koje je donela pandemija COVID-a, EGT Lounges je brzo postao izuzetno popularan i ojačao naš brend koji se pokazao kao jedan od najomiljenijih meksičke igračke publike. Trenutno smo prisutni u 16 kazina sa više od 200 mašina. Ponosni smo što smo među najboljim dobavljačima za grupu kako po performansama tako i po količini opreme za igre.”


Monika Kuartas, predstavnica Big Bola Group-e, takođe je iznela svoja razmišljanja o novom salonu i uspešnoj dugogodišnjoj saradnji sa EGT-om: „Da budemo partneri sa EGT-om za nas nije važno samo kao komercijalno pitanje, već nam je i omogućilo kao operateru da se suočimo sa fazom pandemije i budemo u mogućnosti da ostvarimo neuporediv oporavak u sektoru igara u Meksiku. Tokom perioda COVID pandemije EGT proizvodi su brzo povećali svoje performanse i vratili se na uspehe koje su ostvarivali I pre pandemije. Trenutno je bugarski proizvođač jedan od najvećih dobavljača Big Bola Gruop sa jednom od najboljih profitabilnosti po proizvodu. U ponovnom otvaranju industrije, dok su drugi operateri povukli terminale iz učešća, mi smo odlučili da optimizujemo i izaberemo EGT za jednog od glavnih dobavljača, otvarajući više EGT salona. Počeli smo sa dva, što je donelo rezultate superiornije od onoga što smo očekivali i najmanje dvostruko više od mašina koje smo zamenili. Ove rezultate ispratio je zajednički rad koji nam je omogućio da za manje od dva meseca postavimo još dva, a planiramo da otvorimo još dva u naredna tri meseca.


Ubrzo nakon EGT Lounge-a u Big Bola kazinu, još četiri objekta za igre na sreću su primile High Cash u G 50 J2 St mašinama: Pedregal, Tlalnepantla, Veracruz i Kueretaro.


Alehandro Luna i Sebastijan Henao iz Big Bola Group izjavili su da je činjenica da je Big Bola prvi operater u Latinskoj Americi i među prvima u svetu koji je instalirao High Cash u četiri kazina istovremeno koje svedoči o velikom poverenju koje EGT ima u operatera. . Dodali su da su radeći ruku pod ruku, dve kompanije razvile konkurentske prednosti koje su ih pretvorile u standarde u sektoru igara u Meksiku.