0
Vaša korpa je prazna
10.03.2021. - EGT Steel Production – Novi ambiciozni član EGT porodice

10.03.2021. - EGT Steel Production – Novi ambiciozni član EGT porodice

Čelična konstrukcija je glavna delatnost i polje nadležnosti EGT Steel Production. Osnovana u martu 2020. godine kao podružnica kompanije Euro Games Technology, njena misija je da bude ključni učesnik u proizvodnji naših već do sad poznatih mašina, izrađujući njihova zavarena kućišta i svu čeličnu dodatnu opremu i elemente koji su uključeni u mašine (držače - za validaciju računa, kutije za prebrojavanje novca, kutije koje podrazumeva platforma Exciter itd.).

 

Generalni direktor kompanije je gospodin Stefan Georgiev, koji ima dugogodišnju praksu u industriji čelika, I čije je iskustvo povezano ne samo sa lakim, već i sa teškim čeličnim konstrukcijama. Pod njegovim rukovodstvom bili su veliki i odgovorni projekti na terenu u različitim sektorima, uključujući građevinsku i petrohemijsku industriju, kako u Bugarskoj, tako i u inostranstvu.

 

„Glavna uloga EGT Steel Production je pružanje veće fleksibilnosti visoko efikasnom odeljenju za istraživanje i razvoj kompanije Euro Games Technology kako bi se svi novi modeli slotova, koje razvijamo, izradili i testirali u našem proizvodnom pogonu pre nego što njihova masovna proizvodnja počne“, objasnio je gospodin Georgiev. „Kao izvršni direktor dolazim sa željom I ambicijama da privučem više spoljnih međunarodnih klijenata i ponudim im široku paletu proizvoda od čelika. EGT Steel Production biće konkurent mnogima na globalnom nivou. “
 

Materijalno-tehnička baza preduzeća pokriva 5000 m2, od čega se 3000 m2 nalazi u zatvorenom prostoru. Proizvodni pogon uključuje 4 glavne radionice: za lasersko sečenje lima, gde se takođe koristi najnovija generacija CNC centra sa najvišim performansama za bušenje; za detaljno oblikovanje pomoću CNC mašina za savijanje na debljinu materijala do 15 mm i za pričvršćivanje materijala sa CNC / NC i ručnom presom; i dve radionice za zavarivanje (ručno i robotsko), gde se vrše i završne operacije sklapanja i završne obrade kao što su mehaničko čišćenje i farbanje.

 

Trenutno se EGT Steel Production oslanja na osoblje tehničkih inženjera, mašinskih dizajnera, specijalista za postavljanje mašina, logistike, menadžere kvaliteta, radnike i administrativno osoblje. Njihov broj se neprestano povećava. „U ovoj fazi smo fokusirani na kompletnu obnovu fabrike, koju smo započeli useljenjem i planiramo da završimo u prvoj polovini 2021. godine“, objasnio je g. Georgiev. „Prema rasporedu nam je i optimizacija naših proizvodnih operacija koja se izvodi istovremeno.“
 

Proizvodni kapacitet kompanije je 150 tona obrađenog čelika mesečno. Primena više automatizacije i prelazak na nove, efikasnije mašine obezbeđuje kontinuirani rast produktivnosti i očekuje se da će se tokom 2021. Godine dostići mesečno 200 tona. Kvalitet se neprestano nadgleda i garantuje sistemom menadžmenta i provere kvaliteta koji pokriva sve faze proizvodnje, a njegovo usavršavanje je takođe podržano stalnim poboljšanjem radnog okruženja, uvođenjem novih tehnologija, optimizacijom interne logistike, kao i SAP ERP sistem koji se pridružuje kao nova podružnica opšte informacione strukture EGT-a.

 

Prema g. Georgievu, osim negativnih efekata, trenutna kriza usled COVID-19 otvara mogućnost za unapređenje u oblasti proizvodnje čelika EGT: „Naša kompanija je usko povezana sa industrijom kazina i trenutno smanjenje obima posla stvara određena finansijske pitanja, ali takođe je činjenica da je ovo savršen trenutak da se na najefikasniji način izvrše sva planirana preuređenja i unapređenja organizacije. Kao rezultat toga, optimizovaćemo troškove proizvodnje mašina, povećaćemo otpornost da bi bili spremni za lansiranje novih modela, skratićemo rokove proizvodnje, poboljšati komunikaciju i efikasnost rada i sve to će pozitivno uticati na kvalitet finalnih proizvoda EGT-a. Takođe smo u mogućnosti da se koncentrišemo na interne projekte za optimizaciju montažnih linija u glavnom pogonu Euro Games Technology za koje trenutno pripremamo neke posebne uređaje i komponente. “

 

U 2021. godini Steel Production EGT nastaviće da povećava svoj kapacitet. Konačni cilj kompanije je da omogući raznolikost portfelja i ponude Euro Games Technology sa još više usluga i metalnih konstrukcija koje će biti prezentovane za međunarodno tržište. Njegova ambicija je takođe da se svrsta među najbolje u svom sektoru. To je ono što gospodin Georgiev želi i sebi kao izvršnom direktoru - da vodi tim koji je među vrhunskim profesionalcima u svojoj oblasti.