08.07.2022. - Slot mašine iz 42 General serije EGT-a su spremne da impresioniraju goste Pelicaan kazina u Curacao

08.07.2022. - Slot mašine iz 42 General serije EGT-a su spremne da impresioniraju goste Pelicaan kazina u Curacao

Slot proizvodi iz General serije EGT-a je već dostupna u Pelicaan kazinu u Curaçao. Operater kazina je svom objektu za igre obezbedio 42 slot mašine modela G 55 J1 VIP, G 50 C ST, G 32-32 VIP i G 27-27 St, koji su opremljeni fantastičnim naslovima višestrukih igara General serije.

„Odluka Pelicaan kazina da uključi ovu instalaciju u svoj objekat je zbog dva glavna razloga“, rekla je Yana Mihaleva, direktorka kancelarije EGT-a odgovorna za Centralnu Ameriku i Karibe. „S jedne strane, to su dobre povratne informacije koje proizvodi General serije dobijaju sa svih mesta u svetu gde su do sada isporučeni, i popularnost koju veoma brzo stiču. S druge strane, mi imamo dugogodišnju saradnju sa ovim operaterom od 2015. godine, Takođe, trenutno je više od 30% prostora kazina popunjeno sa EGT opremom i njihovi klijenti su dobro upoznati sa našim drugim proizvodima, kao što su oni iz Premier serije, koji spadaju među najpoželjnija rešenja za igre sa najboljim performansama ne samo u Pelicaan kazinu već i na celom ostrvu. Instalacija novih visokopotencijalnih EGT proizvoda dodatno povećava interesovanje za našu kompaniju i jača naše liderske pozicije na lokalnom tržištu, gde smo jedan od glavnih dobavljača."

Gospođa Mihaleva je dodala da imajući u vidu odlične rezultate do sada demonstriranih slot mašina i igara General serije, da će svakako biti još instalacija i saradnje sa EGT-om u bliskoj budućnosti.