0
Vaša korpa je prazna
07.04.2021. - EGT Španija i Orenes Group proširuju svoje partnerstvo

07.04.2021. - EGT Španija i Orenes Group proširuju svoje partnerstvo

Grupo Orenes, kao jedan od najvećih i najbrže rastućih španskih operatera sa preko 50 godina uspešnog iskustva u polju igara na sreću, podigao je svoje partnerstvo sa Euro Games Technology na viši nivo, dodavši tržišni segment B2 Saloon u svoja dostignuća. Imajući u vidu njihovu dugu i izuzetno uspešnu saradnju u sektorima onlajn i standardnih kazina, obe kompanije su nedavno izvršile svoje prve instalacije kabineta P-27/27 St AVP u dva kazina u Madridu - Casino Usera i Camino Viejo de Leganes. Mašine su opremljene Orange Collection Saloon miksom igara, i povezane su sa mystery progresivnim džekpotom Lady's Cards sa 4 nivoa - jednim od najpoznatijih globalnih proizvoda EGT-a.

Model P-27/27 St AVP zasnovan je na dobro poznatom modelu P-27/27 St Slim koji je bio glavni razlog mnogih potpisanih saradnji kompanije Euro Games Technology tokom godina, a dodate su mu i neke posebne komponente, poput akceptora novčića, selektora novčića i uređaja za odvajanje novčanica, koji ga prilagođavaju specifičnostima AVP igara. Pokreće ga platforma Exciter III, a sadrži dva 27-inčna monitora visoke rezolucije (sa glavnim ekranom osetljivim na dodir) i opcioni multimedijalni toper iste veličine. Njegov dizajn je stvoren da igračima pruži udobnost i estetski osećaj u svakom igračkom enterijeru u kome je ova mašina deo ponude. LED osvetljenje oko kabineta je inteligentno i sinhronizovano sa aktiviranom igrom, stereo zvuk je čist i privlačan, a mehanički brojači mašine su dobro postavljeni za lak pristup i dobru vidljivost.

Miks Orange Collection Saloon, uparen sa kabinetom, sastoji se od 24 posebno odabranih naslova koji uključuju neke od najprodavanijih igara iz portfelja EGT-a, poput Burning Hot i Amazons' Battle. Obuhvata širok spektar igara sa voćem, avanturističkih igara, mitoloških, egipatskih i igara sa španskom temom. Još jedan bonus za igrače je džekpot Lady's Cards sa svojim tradicionalnim dizajnom karata, gde svaki izbor predstavlja nivo iznosa koji može biti nasumično pogođen.

Komentarišući instalacije, Kristian Kostovski, direktor EGT Španija, podelio je zadovoljstvo rezultatima: „Već godinama se udružujemo sa Grupo Orenes ne samo za špansko tržište već i za ono u Meksiku i naša saradnja je uvek bila uspešna. Naša nedavna sertifikacija EGT-ovog B2 salona stvara nove mogućnosti za više zajedničkih projekata. Primili smo povratne informacije od igrača koji pokazuju koliko su naši proizvodi atraktivni, dobro skrojeni i koliko pružaju igračima mogućnost uživanja u igri sa visokim performansama. Naše sledeće isporuke u B2 salonu već su planirane za Madrid. Ambiciozni smo da pokažemo našim sadašnjim i potencijalnim kupcima koliko smo posvećeni ispunjavanju njihovih zahteva širokim spektrom usluga i dobro diverzifikovanim portfeljem."