03.02.2020. - EGT isporučuje više mašina za Tumas Gaming na Malti

03.02.2020. - EGT isporučuje više mašina za Tumas Gaming na Malti

Jedini preduzetnik na Malti sa više kazina – Tumas Gaming, i ovaj put se odlučio za slot aparate kompanije Euro Games Technology za njihove elegantne objekte za igre na sreću Oracle i Portomaso, koji se nalaze u St. Juliansu i živopisnom turističkom gradiću Qawra. Ovog puta, operater je izabrao kabinet G 32-32 VIP iz najmodernije General serije EGT-a, zajedno sa P-27/27 St Slim i Cai Shen Kingdom džekpotom, smeštenim u modelu slot aparata P-27/42V St.

„Naši poslovni odnosi sa Tumas Gaming-om tokom godina su se razvili u pouzdano, plodonosno partnerstvo i veliko je zadovoljstvo znati da se naši aparati opet doživljavaju kao ključni faktor za ugled, uspeh i doslednost kazina Oracle i Portomaso“, prokomentarisala je Gergana Chelebieva, regionalni menadžer EGT-a za Irsku, Portugal, Maltu i Italiju. „Kompanija EGT ima snažno prisustvo na Malti – naši proizvodi su prisutni u sva 4 kazina u zemlji, i rangiramo se među 5 vodećih provajdera igara na sreću. 20 aparata novoisporučenih takođe ostvaruju rezultate iznad proseka za dati objekat i omiljeni su zbog širokog izbora tema za igre“.

G 32-32 VIP je jedan od najnovijih proizvoda EGT-a, sa dva 32-inčna HD monitora bez okvira, opcionalnim toperom iste veličine i udobnom stolicom sa ugrađenim stereo zvučnicima i kontrolama jačine zvuka i igre. Još je privlačniji sa 48 raznovrsnih naslova iz miksa Gold Collection HD. P-27/27 St Slim i P-27/42V St su već poznati lokalnim igračima iz prethodnih EGT-ovih instalacija u objektima Tumas Gaming-a. Sada su kabineti opremljeni Purple Collection multiigrom i Cai Shen Kingdom igrom sa kineskom temom gde glavni lik, Bog izobilja, gasi žeđ za bogatstvom kroz 5 džekpot nivoa – Mini i Minor su neprogresivni i samostalni, Maxi je progresivan i samostalan, a Grand i Major nivoi su progresivni i zajednički za sve povezane aparate sa igrama na sreću.

Dajući komentar na najnoviju isporuku EGT-ovih proizvoda, Patrick Demanuele, direktor operacija kompanije Tumas Gaming, i Jesmond Galea, menadžer kazina Portomaso, navode da su EGT-ovi proizvodi omiljeni među igračima i često među prvim slot aparatima budu zauzeti zbog raznovrsnih tema koje nude. Takođe se smatra da su važni zbog snažnog prisustva u oba kazina, što otvara priliku za još više instalacija u bliskoj budućnosti.