Premium Link


 

Premium Link je džekpot sistem u kojem EGT igre iz Collection, Premier i starijih serija poput Vega Vision + i Vega Vision mogu biti povezane zajedno kako bi učestvovale u zajedničkim mystery i progresivnim džekpotima sa simbolima.

Premium Link je zasnovan na Premium Progressive Controller (PPC) i Media Control Center (MCC) koji se koristi za vizuelizaciju.

Premium Link podržava mystery džekpot sa do 3 nivoa (Mini, Middle i Super), koji su zajednički za sve igre i denominacije. Postavke za svaki mystery džekpot nivo se mogu podešavati, zajedno sa zahtevima za minimalan ulog. Vrednosti mystery džekpota se nakupljaju na osnovu uloga izvršenih na svim mašinama koje učestvuju u džekpotovima i svaka od njih može nasumično da ga dobije.

Premium Link podržava džekpotove sa simbolima gde svaki ima maksimalno 4 oznake. Svaki džekpot ima sopstvena nezavisna podešavanja. Nakupljanje se vrši na osnovu uloga izvršenih tokom igara.

Trenutne vrednosti mystery i džekpotova sa simbolima se vizuelizuju na gornjem ekranu mašina za igranje kao i na džekpot panelu. Kad god neko osvoji džekpot, privlačne animacije pokazuju igraču koji iznos je dobio.

Mašine za igru drugih proizvođača se mogu povezati kako bi učestvovale u zajedničkom mystery džekpotu. U ovu svrhu, u svakoj mašini za igru se mora instalirati specijalni kontroler – Jackpot Interface Module (JIM). Dobijeni džekpotovi se prenose u mašine za igru kao Legacy bonusi preko SAS protokola.

 

KABINETI:

 

- P-27/32H St

- P-27/27 St

- P-27/27 St Slim

- P-24/24 Up

 

PANELI:

 

- PANEL 42'' DUAL SIDE

- PANEL 32'' DUAL SIDE