Fu Gui Rong Hua


 

’Fu Gui Rong Hua’ je progresivni džekpot na 4 nivoa sa kineskom temom. ’Fu Gui Rong Hua’ (na srpskom jeziku) znači ’obilje sreće, slave, sjaja i bogatstva’ a igrači osećaju da imaju sreće sa njegovim učestalim džekpotovima i mogućnošću pobede na više džekpot nivoa u isto vreme.

’Eternal Lotus’(Večni lotos) je prva igra od nekoliko koje su posebno dizajnirane da budu deo ’Fu Gui Rong Hua’ linka za progresivni džekpot. ’Eternal Lotus’ je igra sa kineskom temom sa ’243 načina isplate’ gde su sve linije u igri. Povećavanjem uloga, igrač povećava njegovu šansu da dobije veći progresivni džekpot a time se povećava i isplata dobitaka na stolu. Najviši džekpot nivo se može osvojiti samo ako igrač igra na 88 kredita, bez obzira na multiplikaciju uloga. Kada god se simbol lotos pojavi na jednom ili više točkova a magično drvo novca zasija i zatrese se, opcija džekpot bonus igre se može aktivirati. Igrač može da dobije jedan ili više džekpot nivoa (zavisi od njegovog/njenog uloga) tokom džekpot bonus igre. Tri ili više razbacanih ’Yin-Yang’simbola aktiviraju 10 besplatnih igara gde se pojavljuje Wild, Scatter i jedan simbol nasumično izabran iz table isplate. Ovih 10 besplatnih igara se mogu ponovo aktivirati, a tokom njih se može aktivirati i džekpot bonus igra.

„Eternal Lotus“ sa džekpot bonus igrom, koja vodi do četiri fantastična progresivna nivoa, predivne kineske ilustracije i 10 besplatnih igara igračima nude savršenu priliku da okušaju njihovu sreću!

„Eternal Lotus“ igra je predstavljena u tematski prilagođenom uspravnom ili kućištu sa kosim vrhom sa 24-inčnim ili 17-inčnim glavnim ekranom i 32-inčnim ili 42-inčnim vertikalnim monitorom.

Atraktivni i dinamični 3D filmovi sa kineskom temom puni bogatstva i sreće, kao i privlačne animacije proslave se projektuju na džekpot panel.

 

KABINETI:

 

- P-42V Up Curved

- P-42V St Curved

- P-24/32V Up

- P-27/42V St

 

PANELI:

 

- PANEL PREMIER 55''/2x32'' SINGLE SIDE

- PANEL PREMIER 55''/2x32'' DUAL SIDE

- PANEL 42'' DUAL SIDE

- PANEL 32'' DUAL SIDE