Cai Shen Kingdom


 

Prođite kraljevstvom boga bogatstva Cai Shen-a sa EGT-ovom novom progresivnom džekpot slot mašinom na 5 nivoa sa temom Kine. Za ovo zaobljeno i uvek raspoloženo božanstvo je rečeno da daje bogatstvo koje nosi njegova svita. Link ka naprednom džekpotu Cai Shen Kingdom igračima nudi priliku da se domognu ovog bogatstva kombinujući povezane i samostalne džekpot nivoe.

Sa početkom na dva ne-napredna samostalna nivoa, Mini i Minor, nastavljajući se sa samostalnim naprednim nivoom Maxi, te dostigavši putovanje u Cai Shen-ovom Kraljevstvu na dva progresivna nivoa – Grand i Major, koji su zajednički za sve mašine za igru na linku, ovaj džekpot je napravljen da utoli žeđ igrača za bogatstvom.

Smeštene u već poznatom uspravnom kućištu P-24/32H, igre sa kineskom temom su posebno dizajnirane da prate link naprednog džekpota Cai Shen Kingdom i da sadrže multidenominaciju koju igrač može da izabere. Igrač može da pobedi na nekoliko ili čak svim džekpot nivoima sa bilo kojim ulogom. A kako bi putovanje kroz Cai Shen-ovo kraljevstvo bilo još zabavnije, pored džekpot bonusa, igre nude bonus u vidu besplatnih okretanja (Free Spins).

 

KABINETI:

 

- P-24/32H Up DL

 

PANELI:

 

- PANEL 42'' DUAL SIDE

- PANEL 32'' DUAL SIDE