28.08.2019. - Veliki broj EGT proizvoda koji će imati svoj lokalni debi na EAE 2019

28.08.2019. - Veliki broj EGT proizvoda koji će imati svoj lokalni debi na EAE 2019

Organizovanjem ovogodišnjeg Entertainment Arena Expo (EAE) od 03. do 05. septembra, prostor Romexpo Fair Ground sajma u Bukureštu će se ponovo pretvoriti u arenu igara i zabave. EGT Romania će primati goste na štandu 407 – najvećem izložbenom prostoru od gotovo 900 m2 sa proširenim portfoliom inovativnih i uspešnih proizvoda. Veliki broj slot aparata, igara za više igrača, interaktivnih proizvoda i proizvoda za upravljanje kazinima će se takmičiti za pažnju operatera kazina i igrača svojim najsavremenijim dizajnom i tehnologijama.

Ceo asortiman modela najnovije EGT serije General slot series će imati svoj lokalni debi: G 27-27 St i Up, G 27-32 St i Up, G 32-32 VIP i G 55 C VIP. Displeji velike rezolucije sa integrisanim ekranima osetljivim na dodir, kristalno jasna slika, ergonomski dizajn sa LED osvetljenjem, prilagođena tastatura uz dinamički displej osetljiv na dodir i vrhunska udobnost, koju posebno garantuju stolice „VIP“ modela vrhunske tehnologije pobudiće radoznalost operatera, i podstaknuti donosioce odluka. Na ovoj izložbi kabineti će predstavljati spoj najnovije tehnologije i raznolikosti HD multi-igara - Gold Collection sa 48 naslova i Red and Fruits General miksevi od 55 igara svaki.

General mašine će premijerno prikazati nekoliko progresivnih džekpot sistema na više nivoa, takođe prvi put prikazanih u Rumuniji – kompletna avantura na Amazon Battle Grand, na G 55 C VIP, Princess Cash sa azijskom temom, povezan na G 32-32 VIP, kao i Jackpot Cards, među velikim brojem “G” eksponata na štandu kojeg odlikuje sasvim novi dvostrani LED General džekpot znak.

Dva progresivnija džekpot sistema na 4 i 5 nivoa i sa egipatskim temama će biti prava novost za lokalnu gejming publiku. Ancient Spin otkriva carstvo drevnih egipatskih bogova a Sands Princess nudi potragu za skrivenim blagom, „upoznajući“ igrače sa faraonima i kraljicama. Oba su povezana sa EGT-ovim Premier slot kabinetima – osnovnim proizvodima za mnogobrojne rumunske operatere, koji će na EAE takođe biti puni boja i oživljenih likova zahvaljujući Collection series seriji multi-igara koja se stalno razvija (Orange, Red, Green, Union, Purple and Fruits Collection 2). Osim gejming mikseva, biće još atraktivniji sa “egzotičnim” džekpotovima sa kineskim temama: Fu Gui Rong Hua, Cai Shen Kingdom i Dragon’s Turn koji su već dobro poznati sa prethodnih izložbi EGT-a u zemlji.

Posetioce sa posebnim interesovanjima za AWP segment, ili za globalna rešenja zasnovana na serveru (GS), koja obuhvataju centralni server i neograničeni broj gejming lokacija, takođe će dočekati čitav asortiman prigodnih EGT proizvoda, kreiranih posebno za lokalno tržište. AWP kabineti će očaravati svojim Fruits Collection 2 miksom od 48 naslova dok će slot modeli, opremljeni Red and Green Collection GS multi-igrama, imati 86 igara u svom asortimanu.

Za ovu priredbu EGT Multiplayer je pripremio i najatraktivnije proizvode iz svog portfolija – poznate terminale S32, S32 32 32 i premijerno za Rumuniju S32 55 kojeg odlikuje glavni ekran osetljiv na dodir od 32 inča sa punom HD rezolucijom i veliki UHD vertikalni displej od 55 inča. Proizvodi S-linije su čuveni po svojim osnovnim prednostima – fleksibilnosti koja im omogućava da se uklope u bilo koje zahteve operatera kao i modernom izgledu koji ulepšava enterijer svakog kazina. Dva ruleta će upotpuniti izložbu ove kompanije – luksuzni T-Line sto sa ekranom od 84 inča osetljivim na dodir i sa šest mesta za igrače i automatizovani rulet Premier R8 sa 8 mesta za igrače, kao i mnoštvo igara iz King HD Collection – King 3, 4 i R.

Ljubitelji onlajn gejminga će imati zadovoljstvo da otkriju nove proizvode EGT Interactive tokom EAE dok će menadžeri kazina biti privučeni izloženim CMS rešenjimaSpider i Pyramid, bogatih u potpunosti prilagodljivim karakteristikama visokih performansi.

Outletu EGT Romania, prvom u istoriji industrije gejminga, će ponovo biti namenjen deo štanda. Svojim konkurentnim asortimanom modela i uslovima prodaje za samo nekoliko godina je privukao veliko interesovanje i potvrdio se kao izvor uspešnih gejming rešenja, nudeći izuzetno dobar odnos cene i kvaliteta mnogim rumunskim operaterima.

Svi prikazani EGT, EGT Multiplayer i EGT Interactive proizvodi će se udružiti radi uspešnijeg gejminga sa više uživanja i radi nezaboravnog iskustva na izložbi EAE 2019.