24.09.2019. - G2E Vegas 2019 – korak napred za EGT i Reel Games u SAD

24.09.2019. - G2E Vegas 2019 – korak napred za EGT i Reel Games u SAD

Veza između Euro Games Technology i Reel Games Inc. nastavlja da se širi i napreduje u Severnoj Americi. Nove instalacije u Floridi, Oklahomi, Kaliforniji i Portoriku su povećale prisustvo EGT-a u SAD i obema kompanijama su dale jedinstvenu perspektivu izračunatog rasta na lokalnom tržištu.

G2E Vegas 2019 će bez sumnje biti najbolji događaj do sada za EGT i Reel Games. Veliki broj kupaca širom zemlje je već obećao da će posetiti štand 2452 kako bi videli novorazvijene kabinete, džekpot sisteme, terminale i igre, specijalno napravljene za severnoameričko tržište.

Potpuno nova General serija slot aparata iz EGT-a – modeli G 55 C VIP, G 32-32 VIP, G 27-32 Up ili St i G 27-27 Up ili St, će se po prvi put pojaviti u SAD. Slika bogata detaljima na njihovim HD displejima podržava jasne vizualne efekte a grafika igara specijalno napravljenih Red i Fruits General HD multiigara, Gold Collection HD i Power HD mikseva je živopisna i izuzetno atraktivna. Moderan izgled, ergonomski dizajn, velika i zgodna tastatura sa ekranom osetljivim na dodir, veoma cenjena Exciter III platforma i mogućnost lakog servisiranja ovih kabineta je takođe deo njihovog inovativnog DNK. VIP modeli postižu vrhunski komfor sa uključenom visokotehnološkom multimedijalnom stolicom sa stereo zvučnicima i ugrađenim kontrolama igara i jačine zvuka u naslonima za ruke.

EGT je izbacio niz džekpot sistema koje su dostavili kompaniji RGI. Jedan od njih je Dragon’s Turn sa 4 progresivna nivoa, koji prati Amazon’s Battle Grand – proizvod sa jednom igrom, i progresivni sistemi sa temom Egipta, Ancient Spin i Sands Princess sa 4 i 5 nivoa. Jackpot Cards, mystery progresivni sistem, prikazuje svoje trenutne vrednosti na sasvim novom dvostranom LED panelu, koji donosi moderan dizajn i tehnologije visoke klase.

Reel Games je u septembru već počeo sa instalacijama Dragon’s Turn igre u kazinima na Floridi i u Oklahomi. U ovim državama, kao i u Kaliforniji i na nekim kruzerima je već isporučena najnovija linija proizvoda kompanije EGT Multiplayer – T-Line sto za rulet osetljiv na dodir, automatizovani ruleti Premier R4, R6 i R8 i neki od S-Line terminala, koji su nedavno odobreni za Severnu Ameriku. Svi ovi modeli se mogu međusobno povezati i mogu da podrže svaku konfiguraciju ili ekspanziju kroz koju kazino može da prođe.

 

Ove godine, tokom događaja u Vegasu, EGT Multiplayer će privlačiti poglede uglavnom zahvaljujući svojim terminalima S32, S32/32/32 a naročito S32/55 – to je glavna atrakcija koja se po prvi put prikazuje u SAD. Svojim izražajnim i tankim dizajnom, HD ekranima, velikom kolekcijom slot i multiplayer igara, mogućnošću povezivanja na više kupola za rulet i džekpotova, svi oni garantuju najuzbudljivije iskustvo u igranju igara na sreću.

Poznati i veoma uspešni EGT Interactive – ćerka kompanija EGT-a sa globalnim otiskom u industriji, će imati snažno prisustvo na događaju. Njihov portfolio na bazi online igara i internet platforma dobijaju na brzini u mnogim zemljama već nekoliko godina, a preferiraju ih i operateri i igrači zbog visokog procenta poseta i zadržavanja na igricama i zbog njihovog jednostavnog interfejsa prilagođenog korisnicima.

Spider CMS tim će poželeti dobrodošlicu posetiocima njihovim novorazvijenim Player Tracking sistemom za praćenje igrača – dugoočekivanim dodatkom za mnoge klijente. Softver kontinuirano proširuje svoju sposobnost da najbolje služi menadžerima kockarnica za šta takođe pomažu i njihovi prilagodljivi izveštaji i funkcije.

Budućnost je svetla za širenje EGT linije proizvoda u Severnoj Americi. Odeljenje za istraživanje i razvoj (R&D) kompanije se kontinuirano fokusira na razvoj igara i sistema posebno za igrače u SAD. Svi oni su dostupni kompaniji Reel Games da ih odmah plasira na tržište u zemlji prema strategiji da se instaliraju u većini glavnih nadležnosti do kraja 2020. godine.