13.09.2019. - EGT instalirao 70 aparata u Gran Palasiju, Meksiko

13.09.2019. - EGT instalirao 70 aparata u Gran Palasiju, Meksiko

Još jedna velika instalacija kompanije Euro Games Technology je izvršena u Montereju, Meksiko, ovaj put u luksuznom Gran Palacio kazinu prestižne Euromex Grupe. Širok spektar EGT-ovih proizvoda je obogatio portfolio ovog modernog objekta za igre na sreću, jačajući partnerstvo između jednog od najvećih operatera u zemlji i uglednog bugarskog proizvođača, i stvarajući prilike za dalje zajedničke inicijative.

„Tokom 10 godina nas je naš strateški pristup učinio preduzećem sa najbržim razvojem u meksičkoj industriji igara na sreću, a trenutno upravljamo sa 18 kazina – poslednjih 5 su otvoreni prošle godine“, izjavio je Alberto Charlan, finansijski direktor kompanije Euromex. „Gran Palacio je naš ponos i projekat od velike važnosti za nas, te stoga biramo da sarađujemo sa pouzdanim partnerom. EGT je međunarodno priznat dobavljač sa lokalno dokazanim proizvodima koji su do sada prikazali odlične rezultate u našim objektima. Igrači definitivno favorizuju igre, prateća tehnička usluga koja radi non-stop (24/7) je pouzdana, a mi se obično slažemo oko toga šta je najbolje za naš posao.“

70 uređaja koji su instalirani su mudar izbor uprave Gran Palacio kazina. Odabir slot aparata uključuje Super Premier, P-42V St Curved i P-27/27 St Slim kabinete, koji su definitivno prvi izbor igrača u Južnoj Americi. Njihov ergonomski dizajn sa „uokvirenim“ LED displejima, monitorima visokog kvaliteta, opcionalnim toperima za još bolji izgled i moćna Exciter III platforma su im obezbedili neposredno odobravanje od strane gostiju kazina. Pored toga, Super Premier je uparen sa tehnološki naprednom multimedijalnom stolicom za postizanje vrhunskog nivoa udobnosti.

Ponuda softvera za igre je takođe opširna i raznovrsna – Collection Series miksevi, progresivni džekpot sistem Cai Shen Kingdom na 5 nivoa sa kineskom temom i progresivni Dragon’s Turn džekpot sa 4 nivoa koji je apsolutni novitet za sve ljubitelje igara na sreću u Montereju. Takođe je deo EGT-ove linije proizvoda sa temom Azije i nudi mnoge načine da zabavi igrače – glavnu veselu igru Fortune Twins i dva točka za sreću (unutrašnji i spoljašnji) daju besplatna okretanja, kredite, super igre, povećavanje dobitaka, itd.

Još jedan model koji debituje u Gran Palasiju je S-Line terminal S32 iz EGT Multiplayer-a. Njegov glavni 32-inčni full-HD monitor i King 1 i King 2 miksevi multiigara koje uključuju rulet, blekdžek, bakarat, poker i video slot igre su se ujedinili da pokriju ukuse većine igrača.


Izražavajući njeno zadovoljstvo najnovijom ugradnjom u Euromex-u, Nadia Popova, direktor EGT-a za Centralnu Ameriku, Karibe i Meksiko, izjavila je i da su obe kompanije u postupku dogovaranja oko ekskluzivnog prostora opremljenog samo EGT-ovim proizvodima. To će biti drugi EGT salon, nakon što je onaj koji je početkom godine otvoren u kazinu Hipódromo de Agua Caliente u Tihuani pokazao značajne rezultate. „Od ulaska na meksičko tržište 2017. godine, naša kompanija se pozicionirala kao jedan od vodećih dobavljača igara na sreću u zemlji“, dodala je gđa Popova. „U okviru našeg celokupnog asortimana proizvoda operateri lako mogu da nađu kompletno rešenje za njihova kazina. Naše partnerstvo sa Euromex-om je od strateškog značaja za EGT, te nam je stoga cilj da razvijemo naše zajedničko poslovanje na našem putu ka postizanju još boljih rezultata u 2019. godini.“