11.09.2020. - Još slot mašina iz General serije uskoro ulazi u proizvodnju

11.09.2020. - Još slot mašina iz General serije uskoro ulazi u proizvodnju

Predstavljeni ICE London slot modeli G55J1 VIP, G50C Up, G50J2 Up i St iz EGT-ove General serije su promenili status i uskoro će videti svetlost dana i samim statusom u toku proizvodnje ubrzan je sam proces izlaska. Nakon što su ovi modeli izazvali ogromno interesovanje i postali predmet mnogobrojnih prednarudžbi rešeno je da se ubrza sa procesom proizvodnje. Prve isporuke biće za kupce iz Bugarske, Hrvatske, St.Martin i Severnog Kipra, a naravno da će brzo uslediti i isporuke za ostale regione. “Od kad su mašine debitovale na izložbi dobili smo pozitivne povratne informacije od naših potencijalnih klijenata što nas je navelo da ubrzamo vreme izlaska mašina na tržište” rekao je Stanislav Stanev direktor marketinga i prodaje EGT-a. “Naša industrija se polako oporavlja i EGT ostaje veran svojoj osnovnoj vrednosti da pruži najbolje i operaterima i igračima. Dakle sada je pravi trenutak za izlazak naših najnaprednijih novih modela iz General serije. Uveren sam da će operateri i igrači umeti da izvuku najveći potencijal iz ovih mašina i da će imati značajnu ulogu za stabilnost sektora i dugoročan rast.”

 

Vrhunac novih modela je dosad neviđena raznolikost zakrivljenih monitora, predstavljenih u jednoj liniji slot modela. Karakteristika ovih monitora je njihov oblik, oblikovani su poput slova “C” i obrnutog slova “J” što je i uključeno i u sam naziv ovih mašina (Slot mašina C, J1 i J2). Ove mašine predstavljaju prekretnicu u razvoju proizvoda EGT-a. Njihova veličina od 50 i 55 inča, zakrivljeni ekran bez okvira i izuzetan HD kvalitet garantuju nezaboravno iskustvo sa svojim integrisanim ekranima osetljivim na dodir. Dizajn,u kombinaciji sa vrhunskom ergonomijom sa modernom estetikom, efikasnom platformom Exciter III, odličnom tastaturom sa dinamičkim displejom osetljivim na dodir, kristalno jasnim stereo zvukom i ugrađenim USB priključkom za brzo punjenje, takođe su neke od karakteristika koje krase ove modele i koje su osvojile pozitivne ocene.


Nalazeći se na prvom mestu nove linije slot mašina G 55J1 VIP takođe uključuje i multimedijalnu stolicu sa stereo zvučnicima i kontrolnim tasterima za jačinu zvuka i glavne funckije igre. Pruža igračima neverovatnu udobnost i stvaraju osećaj važnosti svakog pojedinačnog igrača. Jednostavna navigacija i laka i brza promena igre, uloga ili jezika takođe pretvara ovu mašinu u veoma poželjan izbor u igračkoj industriji.


Oprema za igre iz nove General serije uključuje samo HD grafiku. Iz Power serije paketi igara - Green, Fruits i Purple Power HD imaju minimum 55 naslova i moćna su kombinacija nekih od najboljih EGT slot i EGT Multiplayer (Roulette, Blackjack,Baccarat i Keno). Paketi igara iz General serije - Green, Fruits i Red General HD su stvorene da pruže ogromno zadovoljstvo igračima koji će sad lako pronaći željenu temu i karakteristike same igre u ogromnom broju naslova. Neki od ovih naslova su najbolje što EGT nudi u svojoj ponudi, neki su novi, a operater je taj koji ima mogućnost da istakne one koje već jesu ili koje imaju velike šanse da postanu omiljene pomoću većih ikona na ekranu odabranih igara.


Nekoliko pojedinačnih igara je dostupno sa novim EGT mašinama i svako korišćenje ovih novih igara će Vam pružiti maksimalno, udobno i uzbudljivo iskustvo. Princess Cash otkriva duh Azije, Dragons’ Realm odvodi igrače u zemlju bajki. Oni su deo High Cash serije i ostvaruju veliki napredak u igrama na sreću, dovodeći do džekpota u četiri nivoa : Mini, Srednji i Veliki i Ogromni koji su progresivni i dele se među svim pričama igara u nastavcima.


Pojedinačna igra The Fiery Horn sa svojim duhom afričke savane, i Amazons’ Battle Grand gde ćerke Aresa i Hermonie vode ka potrazi za bogatstvom drevnih grčkih zemalja, članice su 2 Happy Hits serije u EGT. Oni pružaju ogromne šanse za velikim džekpotovima koji se mogu osvojiti bilo kojim ulogom u bilo kom trenutku.


Slot mašine G55J1 VIP, G50C Up, G50J2 Up i St i njihova paleta igara su jedne od najnaprednijih proizvoda kompanije EGT. Stvoreni su da budu izbor za sve one koje imaju viziju uspešnog i najisplatljivijeg igranja.